• 0728 66271 | 0728 66181
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

На 8 юни 2012 г. за четвърта поредна година Джуниър Ачийвмънт България организира младежки бизнес форум „Изгряващи звезди”.От всички учебни компании само 40 бяха допуснати да се борят за титлата „Най-добра учебна компания”.Една от тях беше “Creative Hands” на 10 ”а” клас.Фирма доказала се с креативност, атрактивност и екипност, достойна да се бори за тази награда.

В началото всички фирми бяха разпределени по щандове.Разполагахме с един час, за да и изложим продуктите, които ръчно изработвахме през тази учебна година.

Подкрепи ни нашият ментор от IBM – България.

Форумът беше открит с встъпителни думи от директорите на Джуниър Ачийвмънт. Участниците бяха приветствани от Президента на Р България г-н Росен Плевнелиев, кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова и организаторите на форума „Изгряващи звезди”. След старта на състезанието, журито имаше за цел да обиколи всяка учебна компания, да и зададе въпроси и да оцени продуктите, украсата на щанда и екипния дух. Рисунките на стъкло, сувенирите, дизайна  и екипността, с която работим направиха добро впечатление на представителите на журито и привлякоха, както тях, така и учители и ученици от другите учебни компании. С визитките и брошурите, които раздадохме, направихме реклама и обменихме контакти с останалите фирми.Получихме тениски и 12 месеца безплатен хостинг от водещ доставчик на хостинг услуги в България - Host.bg, както и много други подаръци.

Получихме сертификат за участие и приз за отлично представяне на фирмата.

Форумът завърши с много музика и положителни емоции.За нашето добро настроение се погрижи световният шампион по бийтбокс Skiller, както и различни музикални групи. Тръгнахме си с много усмивки емоции от един прекрасен ден и с нагласата, че следващата година ще се изявим като победители.

Полина Пушкарова – 10 „а“ клас, СОУ „Св. Паисий Хилендарски“